Στο Μεσολόγγι θέλει να έρθει ο Πρόεδρος του ομίλου Grimaldi

Συνάντηση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας, Λευτέρη Δακαλάκη με τον Πρόεδρο του ομίλου Grimaldi

Την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, εξέφρασε σήμερα, Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, ο ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Grimaldi, EmanueleGrimaldi, στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας Ι.Π.Μεσολογγίου “NeaKoinè”,Λευτέρη Δακαλάκη.

Ο Emanuele Grimaldi βρίσκεται σήμερα στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα, όπου παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παρέστη στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) σε κοινοπραξία με ηγέτη τον ιταλικό όμιλο Grimaldi.

Στην τελετή παρευρέθη και ο Πρόεδρος τού NeaKoinè” Μεσολογγίου, Λευτέρης Δακαλάκης, ο οποίος στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε με τον Emanuele Grimaldi, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μέχρι σήμερα στήριξη των δράσεων πολιτισμού των δύο πολιτιστικών φορέων, Μεσολογγίου & Castrignano Dei Greci, από τον όμιλο Grimaldi.

Τόνισε δε, πως με την νέα δημοτική αρχή που ο Λαός της πόλης επέλεξε, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ενεργοποιούνται οι, εσκεμμένα λημνάζουσες, σχέσεις του Δήμου Μεσολογγίου με τα αδελφοποιημένα χωριά της GrecìaSalentina.

Ο κ. Grimaldi, επιβεβαίωσε την στήριξη τού ομίλου Grimaldi προς το Κέντρο Πολιτισμού NeaKoinè”, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί, με την πρώτη ευκαιρία, το Μεσολόγγι, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Συμμετοχών Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., Paul Kyprianou, με τον οποίο ο κ. Δακαλάκης έχει από ετών συνεργασία.

Συνάντηση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνοϊταλικής Φιλίας, Λευτέρη Δακαλάκη με τον Πρόεδρο του ομίλου Grimaldi

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News