Στο Αγρίνιο η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Η τακτική Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και ανάμεσα στα άλλα τρέχοντα θέματα της Ένωσης των Επιμελητηρίων, θα συζητηθούν και θέματα με τοπικό ενδιαφέρον.

Την Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση της Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας “Αnimaterra” που αφορά την αναζωογόνηση των απομακρυσμένων αγροτικών χωριών από την ερημοποίηση, με εισηγητή τον Πρόεδρο του Δικτύου Ελαιοπαραγωγικών Πόλεων Μεσογείου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ιδρύματος “Δρόμοι της Ελιάς”, Γιώργο Καραμπάτο. Ανάλογο τοπικό – περιφερειακό ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσίαση του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλη Γιαγιάκου, του «Meteorisimo», μιας καλής πρακτικής, που αποσκοπεί στη διασύνδεση των τοπικών παραγόμενων προιόντων με τον τουρισμό.

Τέλος το Σάββατο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία από το Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ιωάννη Μασούτη, με θέμα “οι ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν με το δυτικό άξονα της χώρας και η διασύνδεση της τοπικής επιχειρηματικότητας με την Ευρώπη και τις αγορές των Βαλκανίων”.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News