Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της σύμπραξης τριών σχολείων του Αγρινίου

2ο ΓΕΛ Αγρινίου – Γυμνάσιο Γαβαλούς – Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου
«Η μαγεία του παιχνιδιού από το χθες στο σήμερα. Ένα σχολείο για όλους»

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στα πλαίσια της εσωτερικής & εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2022-2023, έγινε παρουσίαση της διάχυσης των αποτελεσμάτων της Σύμπραξης των τριών σχολείων.Η παρουσίαση έγινε με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν: ο κ. Πατήρ Χριστοφόρος Χρόνης εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αγρινίου κ. Ζαρκαβέλης Χρήστος, ο κ.Φαρμάκης Ιωάννης πρόεδρος της ΔΕΥΑ , ο κ. Καζαντζής Χρήστος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας , ο κ. Νάκος Κωνσταντίνος Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών ΠΕ03, ο κ. Βετσόπουλος Απόστολος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων ΠΕ02 οι Διευθυντές του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου κ. Τσιπάς Γεώργιος και ο Διευθυντής του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Αγρινίου κ. Δημάκης Μάριος οποίοι και χαιρέτισαν την εκδήλωση.

Παρόντες επίσης ήταν και οι Διευθυντές του ΓΕΛ Γαβαλούς κ. Θεοδοσίου Δημήτριος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Καραγιώργος Απόστολος , μαθητές και γονείς.Την παρουσίαση της διάχυσης των αποτελεσμάτων έκανε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γαβαλούς κ. Δανιάς Βασίλειος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων/Κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαβαλούς καθώς επίσης και στο 2ο ΓΕΛ Αγρινίου για τα εδέσματα και τα γλυκά που πρόσφεραν.

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που πήραν μέρος στη Σύμπραξη ήταν:
2ο ΓΕΛ Αγρινίου
Τσιώλη Ευαγγελία ΠΕ02, Φαρμάκης Γεώργιος ΠΕ02, Παντελή Στέλλα ΠΕ02 (Ειδικής Αγωγής).

Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου
Βαζούκη Γλυκερία ΠΕ30, Βελούδα Λαμπρινή ΠΕ80, Δασκαλοπούλου Ελένη ΠΕ30, Μπαμπάκου Βασιλική ΠΕ01, Μετσίνη Μυρτώ ΠΕ23, Βήκα Ελένη ΠΕ25.

Γυμνάσιο Γαβαλούς
Δανιάς Βασίλειος ΠΕ11 (Διευθυντής), Τρίμπου Γεωργία ΠΕ02, Χασιώτη Βασιλική ΠΕ02,

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΒΑΛΟΥΣ
ΔΑΝΙΑΣ Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΕ11 Msc

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News