Aνησυχούν όσοι διαπιστώνουν τη μονοκρατορία της ΝΔ, όχι όμως και η αντιπολίτευση

Η πλειοψηφία όσων διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση, ανησυχεί

Η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης της MRΒ, για λογαριασμό του OPEN.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, οι πολίτες λένε σε ποσοστό 74% πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ το 20,8% απαντά πως υπάρχει αντιπολίτευση. Από αυτούς που εκτιμούν πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, το 70,7% εκφράζει την ανησυχία του για αυτό το γεγονός, ενώ στον αντίποδα, το 28,7% λέει πως δεν ανησυχεί. Προφανώς αυτά τα ποσοστά της τάξης του 70% προκύπτουν και από ψηφοφόρους της ΝΔ .

Έχουν ενδιαφέρον και τα δύο ευρήματα και το γεγονός δηλαδή ότι εμπεδώνεται σιγά – σιγά στην πλειοψηφία ότι η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και ίσως ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η ίδια σχεδόν πλειοψηφία ανησυχία από τη μονοκρατορία της ΝΔ στο πολιτικό σκηνικό. Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και λοιποί πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους σε πολλά ζητήματα, διαφορετικά η δημοκρατία μας μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια με δική του πρωτίστως ευθύνη, γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι αντιπολίτευση δεν σημαίνει μόνο κραυγές, σημαίνει και προτάσεις που να είναι ρεαλιστικές, σημαίνει και συναίνεση σε κάποια θέματα.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News