Κυανόκρανοι… της ΚΕΔΕ ανάμεσα σε Παπαναστασίου και Διαμαντόπουλο;

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο πήγαν χθες στο Μεσολόγγι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρης. Πιθανόν και λόγω της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης της ΚΕΔΕ που θα γίνει τον Οκτώβριο στο Μεσολόγγι.

Ωστόσο από τη στιγμή που συνοδεύονταν από το Γιώργο Παπαναστασίου, ίσως χρειάστηκε να παίξουν και το ρόλο των… κυανόκρανων, ανάμεσα στους Δημάρχους Αγρινίου και Μεσολογγίου. Και αυτό γιατί αυτή ήταν η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση Διαμαντόπουλου και Παπαναστασίου μετά την ψήφιση του δικαστικού χάρτη, που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στην περιοχή. Και βέβαια εντάσσεις μεταξύ των δημάρχων των δύο πόλεων. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπ. Διαμαντόπουλος είχε χαρακτηρίσει πολιτικά κομπλεξικό τον Γ. Παπαναστασίου για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αγρινίου συνέκρινε το πληθυσμό του Μεσολογγίου με τον πληθυσμό μιας ενορίας στο Αγρίνιο.

Υπάρχει όμως και η περίπτωση οι της ΚΕΔΕ να μην χρειάστηκε να παραστήσουν τους κυανόκρανους, αν τυχόν η πρόταση για να διοργανωθεί η συνδιάσκεψη της ΚΕΔΕ για τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων προήλθε από το Δήμαρχο Αγρινίου και έγινε αποδεκτή από το προεδρείο της ΚΕΔΕ. Λέτε ο Γ. Παπαναστασίου να ρίχνει γέφυρες στο Μεσολόγγι; Έχει μήπως λόγους να θέλει “νερό κι αλάτι” με τους Μεσολογγίτες;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr