Ελεύθερος με όρους ο 45χρονος από το Παναιτώλιο για τη διακίνηση ναρκωτικών

Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες κάνναβης των τελευταίων δύο – τριών ετών κατέσχεσαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Ωστόσο μετά την απολογία του ο 45χρονος από το Παναιτώλιο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 1.300 γράμμαρια κάνναβης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την περασμένη Δευτέρα 4/6 στο Παναιτώλιο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν σε αγρόκτημα έναν 45χρονο κάτοικο της περιοχής, καθώς αξιοποιώντας πληροφορίες και μετά από έρευνες στο σπίτι του, σε ένα αγρόκτημα και σε δύο αποθήκες εντόπισαν 1.300 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας επιμελώς κρυμμένα σε σημεία, που για την Αστυνομία θεωρούνται “καβάντζες”.

Σε βάρος του 45χρονου, που σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Σήμερα ο 45χρονος απολογήθηκε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών του Αγρινίου και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο ΑΤ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και εγγυοδοσία 2.000 ευρώ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, μετά την απολογία του εντολέα του δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις για τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr