Μικροί διαβάζατε «Οικονομικό Ταχυδρόμο» ή ήσασταν τίποτα τριτοδεύτεροι;

«Αυτό που είναι ωραίο στο αστικό περιβάλλον αυτό τραβάει και τον κόσμο», είπε ο Γιώργος Παπαναστασίου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής μιλώντας για το πρόγραμμα ΒΑΑ και τις αναπλάσεις που έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου. Παράλληλα όμως σε συνδυασμό με το θέμα των αναπλάσεων ο Δήμαρχος Αγρινίου προέβη και σε μια προσωπικού στυλ εξομολόγηση.

«Θυμάμαι όταν ήμουνα μικρός ότι είχε γράψει ο Οικονομικός Ταχυδρόμος «η ασχημούλα του κάμπου»… Με πλήγωσε, ως Αγρινιώτη, δεν μου άρεσε να λένε ότι η πόλη μου είναι άσχημη» είπε ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόσθεσε με νόημα για επανέλθει στο θέμα του προγράμματος ΒΑΑ : «Το Αγρίνιο που θέλει να είναι κέντρο της Αιτωλοακαρνανίας πρέπει να γίνει πιο βιώσιμο, πιο έξυπνο, πιο λειτουργικό και πιο όμορφο. Αυτό πετυχαίνουμε τώρα!»

Το πιο ανησυχητικό, ίσως, από όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι ότι «μικρός» διάβαζε «Οικονομικό Ταχυδρόμο». Και του είπε έτσι ακριβώς χρησιμοποιώντας τη λέξη «μικρός». Δηλαδή, όταν ήταν μαθητής του Γυμνασίου διάβαζε «Οικονομικό Ταχυδρόμο»…;;; Δυστυχώς, όταν ήταν μικρός ο Γιώργος Παπαναστασίου δεν βρέθηκε κάποιος να του δώσει να διαβάσει την «The Wall Street Journal»… Θα τον είχαμε τώρα Πρόεδρο των ΗΠΑ, απείρως καλύτερος θα ήταν από τον ετοιμόρροπο Biden!

Έστω και ως εξωραϊστής του Αγρινίου, καλά τα κατάφερε και έτσι έγινε και ο μακροβιότερος Δήμαρχος, αφού ο κόσμος τον εκτίμησε ως τον καλύτερο Δήμαρχο της πόλης στη μεταπολίτευση! Πάντως καλό είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου να ξεπεράσει τα… παιδικά του τραύματα και να μη δίνει σημασία στα δημοσιεύματα, ιδίως όταν ξέρει ότι αυτά λένε αλήθειες (γιατί αλλιώς δεν θα χρειάζονταν τόσες αναπλάσεις για να ομορφύνει η ασχημούλα)!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr