Παπαναστασίου : Θα έρθουν και οι αναπλάσεις στα χωριά

Θέμα αναφορικά με τη στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του δήμου Αγρινίου στη νέα περίοδο του ΕΣΠΑ έθεσε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής.

Αυτό που από την πλευρά του παρατήρησε στην έγκριση στρατηγικής του δήμου από την περιφέρεια είναι πως έργα που αφορούν τις δημοτικές ενότητες του δήμου βρίσκονται χαμηλά στην προτεραιοποίηση. Καθώς επίσης και το γεγονός πως και αυτή τη φορά τα έργα αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με όσα προορίζονται για την πόλη του Αγρινίου.

Η απάντηση από την πλευρά της δημοτικής αρχής ήταν η προτεραιοποίηση είναι καθαρά χρονική και έχει να κάνει με την ωριμότητα των έργων στην παρούσα φάση.
«Θα αλλάξει η προτεραιότητα» διαβεβαίωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου και πρόσθεσε πώς θα γίνουν αναπλάσεις και στις δημοτικές ενότητες. Ωστόσο έσπευσε να τονίσει ότι αναφορικά με τους πόρους που δίνονται για έργα στις δημοτικές ενότητες θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και τα μεγάλα έργα υποδομής που γίνονται στην περιφέρεια του δήμου Αγρινίου και τα οποία ανέρχονται αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

«Η επέκταση του βιολογικού και η β’ και γ’ φάση των αποχετεύσεων είναι αμέσως 25 εκατ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου και πρόσθεσε πως θα έρθουν και οι αναπλάσεις στα χωριά, αλλά αυτές είναι χαμηλότερου κόστους σε σχέση με τα βαριά έργα υποδομής, που ήδη γίνονται.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr