Στην πρώτη δεκάδα της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου συγχαίρουν τη μαθήτρια της Β΄ Τάξης Παρασκευή Συγγούνα για τη μεγάλη πανελλαδική διάκριση που πέτυχε στην Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα, στην οποία κατετάγη στην πρώτη δεκάδα

Συγκεκριμένα η Παρασκευή Συγγκούνα πέρασε με επιτυχία όλα τα στάδια του διαγωνισμού (τοπικός και περιφερειακός γύρος). Στη συνέχεια βρέθηκε στον τελικό της Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας που διοργανώθηκε το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών με την στήριξη της Τράπεζας της Ελλάδος και με διοργανωτή τον εκτελεστικό διευθυντή του ΚΕΦΙΜ κ. Νικόλαο Ρώμπαπα.

Μετά από εξαιρετικά απαιτητικές γραπτές και προφορικές εξετάσεις η Παρασκευή κατόρθωσε να αποσπάσει την 9η θέση της γενικής κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 3672 μαθητές από σχολεία όλης της χώρας και το μοναδικό άτομο που βρέθηκε στην δεκάδα χωρίς προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η βράβευσή έγινε παρουσία του Υπ. Οικονομικών Κ. Χατζηδάκη, του Διοικητη- συμβούλου και πρώην υποδιευθυντής της ΤτΕ Θ. Μητράκου, της προέδρου της ΕΟΕΔΕ Σοφίας Τακάογλου,την ιδρύτρια και πρόεδρο της Διεθνούς ΟικονομικήςΟλυμπιάδας Martina Basikova, του προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Σπυρίδων Δουκάκη.

Η κορυφαία δεκάδα μεταξύ αυτών και η μαθήτριά μας θα παρακολουθήσει ειδικά καλοκαιρινά μαθήματα από διακεκριμένους οικονομολόγους που αφορούν την προετοιμασία για την συμμετοχή στην Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα που φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας στον εμβληματικό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ευχόμαστε στη μαθήτρια να έχει πρόοδο, υγεία και ευημερία και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Ο Διευθυντής
Υφαντής Ηλίας

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr