H καλοκαιρινή παράσταση της σχολής χορού «Dance Academy»

Όταν ο άνθρωπος διοχετεύει τις δυνάμεις και την ενέργειά του στην τέχνη μπορεί πάντα να ομορφαίνει αυτόν τον κόσμο λίγο παραπάνω! Αυτό απέδειξαν άλλωστε και την Πέμπτη το βράδυ 20/06/20024 οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των ηλικιών της σχολής χορού «Dance Academy» στον κατάμεστο υπαίθριο χώρο των παλιών καπναποθηκών Αγρινίου, όπου μεγαλούργησαν και εξέπληξαν τους πάντες.

Οπλισμένη με το μεράκι και τη σκληρή δουλειά τους, η ομάδα της σχολής μετέδωσε τα μηνύματα που ήθελε αξιοποιώντας το κάθε κύτταρο των μελών της και ταξιδεύοντας το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να ζητωκραυγάζει και να επιδοκιμάζει ενθουσιασμένα τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Μέσα από την παράσταση, η καρδιά των θεατών πάλλονταν στους ρυθμούς, του μπαλέτου, του μοντέρνου, του χιπ χοπ, του λάτινκαι του σύγχρονου χορού, δίδοντας την ευκαιρία στο κοινό να αποδράσει και να συντονίσει τα συναισθήματά του με αυτά των παιδιών που ήταν στη σκηνή.

Οι παρευρισκόμενοι γίναν αναμφίβολα κοινωνοί μιας ανεπανάληπτης και συγκινητικής εμπειρίας και ένιωσαν την ιαματική επίδραση τoυ χορού και της μουσικής στα μύχια της ψυχής τους. Αν μη τι άλλο, η παράσταση αυτή αποτέλεσε ένα ακόμη τεκμήριο, ότι το Αγρίνιο δεν σταμάτησε να παράγει πολιτισμό.

Τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για τον τόπο μας, όσο επιφορτιζόμαστε προσωπικά ο καθένας με την ευθύνη για να τον αναδείξουμε και να τον τιμήσουμε! Ο Νίτσε μας υπενθυμίζει, ότι «πρέπει να έχεις ένα χάος μέσα σου, για να γεννήσεις ένα αστέρι που ξέρει να χορεύει» και στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε φανερό ότι στο Αγρίνιο έχουμε πολλά τέτοια άστρα, τα οποία να αναμένεται να λάμψουν και να φωτίσουν την όμορφη πόλη μας.

Καλοκαιρινή Παράσταση Χορού 2024DANCE ACADEMY 

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr