Κ. Πιστιόλας: Oι λίμνες είναι η ψυχή μας – ούτε τις χαρίζουμε ούτε τις πουλάμε

Με τους πολίτες για τις λίμνες και την αξιοπρέπειά μας

Με αφορμή το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στις 11:30 π.μ. στη Γέφυρα Τατάρνας, η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλα» επισημαίνει την ανάγκη θεσμικής εκπροσώπησης του Δήμου Αγρινίου.

Υπενθυμίζουμε ότι κατόπιν σχετικής εισήγησης από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστα Πιστιόλα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής, η οποία, καίτοι έχουν παρέλθει τρεις μήνες, δεν έχει ακόμη συνεδριάσει.

Στη σημερινή συνεδρίαση, η παράταξη θα θέσει το θέμα ζητώντας την άμεση σύγκληση του οργάνου και τον καθορισμό των αναγκαίων περαιτέρω ενεργειών, όχι μόνο για την παρουσία στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής, αλλά για τις αναγκαίες πολιτικές ή και νομικές ενέργειες.

Σε δήλωσή του ο Κ. Πιστιόλας επισημαίνει: « Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι απεργάζονται σχέδια “υποκλοπής” του μέλλοντός μας θα βρουν σύσσωμη την κοινωνία απέναντί τους. Σε αυτόν τον αγώνα ως παράταξη βγήκαμε μπροστά από την πρώτη στιγμή, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια του τόπου μας. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε με του πολίτες. Με το δίκαιο, με το περιβάλλον, με το δικαίωμα να σχεδιάσουμε το μέλλον μας όπως εμείς θα αποφασίσουμε ότι είναι καλύτερο για εμάς και για τα παιδιά μας. Όπως έχω και άλλοτε δηλώσει, οι αποικιοκρατικές λογικές που θριάμβευσαν επί δεκαετίες στον τόπο μας, θα πρέπει να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα».

Τέλος, σημειώνουμε ότι η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» εκτιμά ότι η Συντονιστική Επιτροπή θα πρέπει να πλαισιωθεί και από άλλους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς και να αποτελέσει το σταθερό διεκδικητικό όργανο, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά και οι προκλήσεις αμέτρητες.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr