Παναιτωλικός: Πήρε τους Μάιντεβατς και Φερμίν Ρουίθ

Σε συμφωνία με τους Αντρίγια Μάιντεβατς και Φερμίν Ρουίθ Πάλμα έφτασε ο Παναιτωλικός.

Σε δύο σημαντικές προσθήκες προχώρησε ο Παναιτωλικός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα «καναρίνια» κατάφεραν να «κλείσουν» τους Αντρίγια Μάιντεβατς και Φερμίν Ρουίθ Πάλμα, προσθέτοντας στο ρόστερ τους δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Ο Σέρβος επιθετικός που έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας για λογαριασμό της Νάπρεντακ με την οποία είχε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 28 συμμετοχές. Πρόκειται για τη μια από τις δύο προσθήκες που είχε προγραμματίσει να κάνει ο Παναιτωλικός για την γραμμή της επίθεσης του. Ο Μαίντεβατς αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ενσωματωθεί στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Φερμίν Ρουίθ Πάλμα, αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια με τη φανέλα της Αντεγκουέρα στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, έχοντας παίξει στο παρελθόν και με την δεύτερη ομάδα της Αλμερία. Ο 27χρονος αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας του Αγρινίου μαζί με τον Τορεχόν που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τα «καναρίνια».

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι οι Αντρίγια Μάιντεβατς και ο Μάρκο Μαρκόφσκι, ο team manager του Παναιτωλικού.

πηγή : gazzetta.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr