Ο Μάριος Σαλμάς πήρε όλη τη δόξα τσαλακώνοντας το ηγετικό προφίλ του Μητσοτάκη

Ο Μάριος Σαλμάς με την ερώτησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Είστε με τους λίγους ή με τους πολλούς; Κάνατε τίποτα για τους πολλούς;» ουσιαστικά κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων, για διαπλοκή…

Ο Μητσοτάκης πετάχτηκε από την καρέκλα του, διαισθανόμενος πως αν η συζήτηση πάρει αυτή την τροπή θα μπλέξει άσχημα: «Δεν δέχομαι υπονοούμενα, δεν θα δεχτώ αιχμές». Ποια υπονοούμενα όμως και ποιες αιχμές; Στην ανοιχτή καταγγελία για πολιτική υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, ο Μητσοτάκης έκανε μεν τον εύθικτο, αλλά, την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενος, δεν ζήτησε διευκρινίσεις από το βουλευτή του.

Υπό κανονικές συνθήκες, στο πρωτοφανές κυβερνητικός βουλευτής να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για πολιτική υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, θα είχαμε ακαριαία τη διαγραφή του βουλευτή ή την ανεξαρτητοποίηση του ιδίου. Δεν έχουμε τίποτα από τα δύο όμως… Τουλάχιστον επί του παρόντος… Αντιθέτως έχουμε μόνο διαρροές πως ο Μάριος Σαλμάς πιθανότατα να μην περιληφθεί εκ νέου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Έτσι επί του παρόντος ο Μάριος Σαλμάς παίρνει όλη τη δόξα από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτική Ομάδας της ΝΔ, καθώς κατάφερε να τσαλακώσει το ηγετικό προφίλ του Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr