Δύο στα δύο ο Μητσοτάκης από το Κολλέγιο και την Αιτωλοακαρνανία

Έπαιξε αρκετά η είδηση πως οι Αιτωλοακαρνάνες Σπήλιος Λιβανός και Άννα Ροκοφύλλου βρίσκονται ως κυβερνητική πρόταση στο νέο ΔΣ της Hellenic Energy. Ο πρώτος ως πρόεδρος του ΔΣ και η δεύτερη ως απλό μέλος. Ας ελπίσουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην θεωρεί ότι με αυτές τις τοποθετήσεις θα αυξήσει τα ποσοστά του στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο μεν πρώτος δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο νευρολογικό πόστο, για τα θέματα της Αιτωλοακαρνανίας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τη δε δεύτερη μάλλον ελάχιστοι θυμούνται ότι ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία πριν από μερικά χρόνια, πριν καταλήξει ως μια ακόμη πασοκική μεταγραφή στη μητσοτακική ΝΔ.

Αντιθέτως οι περισσότεροι θα θυμούνται την αποκάλυψη που έκανε η ίδια ότι στην περίοδο της πανδημίας είχε νοσήσει από covid και θεραπεύτηκε από μονοκλωνικά αντισώματα, τα οποία στα τέλη του 2020 φαίνεται ότι υπήρχαν για λίγους και εκλεκτούς και της χορηγήθηκαν σχεδόν ένα χρόνο πριν λίγο την κανονική τους εισαγωγή στη χώρα.

Πάντως με αυτές τις τοποθετήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το δύο στα δύο από το Κολλέγιο Αθηνών και την Αιτωλοακαρνανία: Ο Σπήλιος Λιβανός συμμαθητής του στο Κολλέγιο, και η Άννα Ροκοφύλλου, σύζυγος έτερου συμμαθητή του πρωθυπουργού στο Κολλέγιο του επιχειρηματία Σπήλιου Μανιά.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr