Τον πρώτο λόγο για το μέλλον του στη ΝΔ έχει ο Σαλμάς

Η… μπάλα στο γήπεδο του Σαλμά

Πολλά ειπώθηκαν, είτε ως εκτιμήσεις, είτε πληροφορίες – διαρροές στον αθηναικό Τύπο για την κριτική του Μάριου Σαλμά στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των briefing των πολιτικών συντακτών την επομένη διέψευσε το σενάριο της διαγραφής του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ. «Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση, ούτε έχει τεθεί τέτοιο θέμα», ήταν η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη, σπεύδοντας μάλιστα να προσθέσει πως «είναι ανοιχτή η πόρτα του Μαξίμου και για τον κ. Σαλμά»…

Αφού δεν είχαμε κάποια άμεση αντίδραση από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον η… μπάλα φαίνεται ότι περνά ξανά στο γήπεδο του Μάριου Σαλμά. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι η αντίδραση που δεν είχαμε τώρα από πλευρά πρωθυπουργού να έρθει σε δεύτερο χρόνο αν υπάρξει από την πλευρά του βουλευτή κάποιο «φάλτσο» ή «στραβή». Είτε με κάποια ψηφοφορία στη Βουλή, είτε αν ο βουλευτής επιλέξει να επαναλάβει την κριτική του προς τον Πρωθυπουργό. Αν όμως ο Μάριος Σαλμάς επιλέξει τη… σιωπή το επόμενο διάστημα, είναι απίθανο να προκύψει αυτό (διαγραφή), που δεν προέκυψε σε πρώτο χρόνο.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr