Φοβού τον Κωνστάνταρα φέροντα κριτική

Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει… τουλάχιστον για ένα ραντεβού

Το λέει η παροιμία «κι ο Άγιος φοβέρα θέλει»… Κάπως έτσι η μετεκλογική κριτική του δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στην Κυβέρνηση, μπορεί να είχε ένα ψήγμα από όσα για παράδειγμα έθιξαν Σαμαρά και Καραμανλής στην χθεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά βασικό στόχο είχε το Υπουργείο Υγείας για τα θέματα της στελέχωσης του Κέντρου Υγείας.

Ο Άδωνις, που ακόμη κι όταν κοιμάται είναι on line στα social media, είδε την κριτική του Δημάρχου και έσπευσε σχεδόν αυθημερόν να του τηλεφωνήσει. Και το ραντεβού των δύο ανδρών έγινε χθες. Αντικείμενο της συζήτησης φυσικά το Κέντρο Υγείας Θέρμου και η συνάντηση έγινε σε «άριστο κλίμα», σύμφωνα με το Σπύρο Κωνσταντάρα.

Επειδή όμως δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη συμπεριφορά του Υπουργού και σε σχέση με τα όσα είχε παρατηρήσει ο Δήμαρχος Θέρμου αμέσως μετά τις ευρωεκλογές (σ.σ. «ο υπουργός υγείας να ασχολείται με τα τηλε-παράθυρα»), ας ελπίσουμε να υπάρξει τουλάχιστον θετικό αποτέλεσμα για το Κέντρο Υγείας. Σε διαφορετική περίπτωση αμφιβάλλουμε αν θα υπάρξει άλλη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών και αν αυτή θα είναι σε άριστο κλίμα…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr