Πληθωρισμός μνηστήρων στο (μη εκλυστικό) ΠΑΣΟΚ

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «μοσχοπουλάει»… Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εκλογών για τις αρχές Οκτωβρίου στους υπάρχοντες υποψηφίους προστέθηκαν χθες ακόμη δύο.

Έτσι εκτός από νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, την αρχηγία θα διεκδικήσουν ο Παύλος Γερουλάνος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, καθώς επίσης η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης, που ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητά τους. Ο κύκλος των υποψηφιοτήτων όμως δεν φαίνεται να έχει κλείσει, καθώς πληροφορίες θέλουν και την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου αλλά και τη Νάντια Γιαννακοπούλου, να σκέφτονται σοβαρά να ανακοινώσουν την υποψηφιότητά τους.

Το πρόβλημα βέβαια του ΠΑΣΟΚ δεν είναι οι πολλοί μνηστήρες, αλλά το να βρεθεί κάποιος που θα δώσει μια πορεία στο κόμμα, έτσι ώστε να καταφέρει να «εισπράξει» από τη φθορά της ΝΔ και τα πολλαπλά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Να κάνει δηλαδή αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Ανδρουλάκης. Αρκεί να βέβαια να τεθεί και ένας ρεαλιστικός σχεδιασμός και σκοπός. Γιατί, μπορεί να ακούγεται ωραίο το «να γίνουμε κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές», όπως πχ. λέει ο Χάρης Δούκας, αλλά θα πρέπει να διαμορφωθούν και οι συνθήκες για κάτι τέτοιο…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr