Ο Κατσιφάρας στην εκδήλωση – μανιφέστο της λαϊκής δεξιάς!

Πάει χάλασε ο κόσμος…

Για την παρουσία του Μάριου Σαλμά ή του Κώστα Καραγκούνη (παρά το γεγονός ότι είναι πλέον μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου) στην εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο όπου οι Καραμανλής και Σαμαράς εξαπέλυσαν, όπως αναμένονταν, επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν χρειάζονταν κανείς να στοιχηματίσει, καθώς ήταν εκ των προτέρων βέβαιη.

Η παρουσία όμως που μας έδωσε κυριολεκτικά τα μυαλά στα χέρια ήταν αυτή του πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, o οποίος μάλιστα το 2019 ήταν κοινός υποψήφιος ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια. Ως απόμαχος της πολιτικής ενδεχομένως θα πρέπει να εικάσουμε ότι πλήττει πολύ και για κάποιον απροσδιόριστο λόγο αισθάνθηκε την ανάγκη να παραστεί σε μία εκδήλωση που καλώς ή κακώς θεωρήθηκε ως μανιφέστο της λαϊκής δεξιάς. Και τι σχέση έχει άραγε ο Απόστολος Κατσιφάρας με τη λαϊκή δεξιά; Αυτό το ερώτημα μάλλον θα μείνει αναπάντητο. Η μόνη ενδεχομένως λογική εξήγηση είναι ότι ο Απόστολος Κατσιφάρας παρέστη στην ουσιαστική αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην ακροκεντρώα Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι η πτέρυγα της λαϊκής δεξιάς εντός της Νέας Δημοκρατίας, μόνο και μόνο επειδή πιθανόν και ο ίδιος να αισθάνεται ότι πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Όπως και να ‘χει η παρουσία του Απόστολου Κατσιφάρα στην παρουσίαση του βιβλίου για τους…. απόρρητους φάκελους Καραμανλή… δεν χωνεύεται εύκολα. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ως βουλευτής, πριν επιστρατευτεί από τον ΓΑΠ για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ανήκε στο κόμμα που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν και στη συνέχεια υπέγραφε μνημόνια, θεωρώντας τον Καραμανλή ως τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τη χρεωκοπία της χώρας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr