Φώτης Κωστούλας: Αφυπνιστείτε, αρχίστε να παίρνετε στα χέρια σας την ομάδα

«Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε έχω και εγώ ένα τέλος….»

Αν και ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε εμφατικά ότι δεν μπορεί να φύγει από τον Παναιτωλικό, καθώς νιώθει δεσμευμένος με την ομάδα, απηύθυνε κάλεσμα, ώστε να απεμπλακεί ο ίδιος από μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού.

Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του αναμορφωτή του Παναιτωλικού κατά τη σημερινή παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, των εισιτηρίων διαρκείας και του χορηγικού προγράμματος ενόψει της νέας σεζόν. Ένα μήνυμα που βέβαια δεν διατυπώνεται για πρώτη φορά και δεν αποτελεί είδηση, αλλά επαναδιατυπώνεται με ιδιαίτερη έμφαση μετά το περσινό φιάσκο της πώλησης της ΠΑΕ στον -όπως αποδείχθηκε “κλόουν”- Καμίνσκι…

«Είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε έχω και εγώ ένα τέλος. Ελπίζω βέβαια αυτό το τέλος να αργήσει. Αφυπνιστείτε όμως! Βάλτε ένα λιθαράκι και αρχίστε να παίρνετε στα χέρια σας την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κωστούλας έχοντας συμπληρώσει 19 χρόνια στο Παναιτωλικό ενόψει της αγωνιστικής σεζόν, που θα είναι η 20η με τον ίδιο ως μεγαλομέτοχο και «αιμοδότη» του Παναιτωλικού. Ο Φώτης Κώστουλας δήλωσε απογοητευμένος από το γεγονός ότι «αυτό το ωραίο που ζούμε θα ήθελα να το συνεχίσουν άλλοι, όμως δεν είδα κανένα που να έρθει να στηρίξει την ομάδα». Και πρόσθεσε: «Πίστευα ότι θα βρεθούν 5-10 άνθρωποι, που θα θελήσουν να βοηθήσουν και να συνεχίσουν την ομάδα. Παίρνω πολλά μηνύματα με μπράβο και τους λέω που είστε εσείς ρε παιδιά; Ξέρω ότι είστε με πολλά λεφτά, σε καλές θέσεις και αγαπάτε τον Παναιτωλικό. Τι περιμένετε να σας πως εγώ; Ελάτε να βοηθήσετε».

Nύξη από Μπελεβώνη για ομάδα λαϊκής βάσης…

Σε ανάλογο τόνο ήταν και η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος μάλιστα έδωσε για την μετά Κωστούλα εποχή την προοπτική – δυνατότητα της εταιρείας – ομάδας λαϊκής βάσης. Μιλώντας για έναν ανεξάρτητο και υπερήφανο Παναιτωλικό «για όσο ακόμη καθίσουμε και αυτό είναι το ζητούμενο», πρόσθεσε πως «πρέπει με τη στήριξη της ομάδας να ετοιμάσουμε έναν Παναιτωλικό ώστε να βρεθεί κάποιος που να έχει τη ίδια διάθεση με το Φώτη Κωστούλα ή αλλιώς -αν είμαστε τόσο μπροστά- να δημιουργηθεί μια ομάδα λαϊκής βάσης».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr