Ορεινή Ναυπακτία: Νέο έργο για τις οδούς πρόσβασης σε τρεις Ιερές Μονές

Προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διαγωνισμός για νέο οδικό έργο στην Αιτωλοακαρνανία, που αφορά τις οδούς πρόσβασης σε μοναστήρια.

Αναλυτικά, σε δημοπράτηση βγήκε το έργο «Βελτίωση Οδών Πρόσβασης προς Ιερές Μονές Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Βομβοκούς, Παναγίας της Αμπελακιώτισσας και προς Ι.Ν. Αγ. Κυριακής Λεπτοκαρυάς» που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

Η εκτιμώμενη αξία με Φ.Π.Α. είναι 2,4 εκατ. ευρώ. Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου 2024. Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το αντικείμενο του έργου
Μονή Αμπελακιώτισσας

Αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας στην Αιτωλοακαρνανία είναι η υλοποίηση άμεσων και παρεμβάσεων για τη συντήρηση, βελτίωση και αποκατάσταση των φθορών και βλαβών τμημάτων των οδών πρόσβασης προς τις Ι.Μ. Μονές, καθώς και η άμεση επέμβαση για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών για την εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας.

Οι εργασίες που προβλέπονται να εκτελεστούν αφορούν κυρίως, στην βελτίωση των οδών και στην συντήρησή τους, με την εκτέλεση χωματουργικών-τεχνικών εργασιών, εργασιών οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr