Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας: Πρόσκληση σε συνάντηση στην Πάτρα με κινέζικη αντιπροσωπεία από την επαρχία FUJIAN

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του πως στο πλαίσιο Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Επαρχίας Fujian (Κίνα), αντιπροσωπεία από τηνεπαρχία Fujian (κυβερνητικοί εκπρόσωποι, επιχειρηματίες) θα επισκεφθεί την Πάτρα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με στόχο τη συζήτηση για τη σύσφιξη των σχέσεων των δυο Περιφερειών σε τομείς όπως επενδύσεις, κατασκευαστικά υλικά, ηλεκτρονικό εμπόριο, ταξιδιωτικές υπηρεσίες, πολιτισμός, ακαδημαϊκά θέματα, επιχειρηματικότητα, αγροδιατροφή κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήταν ιδιαίτερη σημαντική και τιμητική η συμμετοχή επιχειρήσεων από την Αιτωλοακαρνανία στη διμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 στις 9.30π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (N.E.O. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, ισόγειο).

Να σημειωθεί πως η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, εφόσον το επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν μαζί τους μπροσούρες και μικρά δείγματα προϊόντων.
Γλώσσα εκδήλωσης: αγγλική

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr