Απ’ τις αγάπες… στα… σκάνδαλα

Πλέον σε «γραμμή» Σαλμά… ο δήμαρχος Αγρινίου απέναντι στην Κυβέρνηση

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από τότε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφραζε την αγάπη του -και φυσικά ως δήμαρχος την αγάπη όλων μας (λέμε τώρα)- προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο πεζόδρομο της Παπαστράτου στην προεκλογική συγκέντρωση του Κ. Μητσοτάκη, ο Γιώργος Παπαναστασίου έβγαζε το… συμπέρασμα, προσφωνώντας τον Πρωθυπουργό, ότι “αυτός ο τόπος σας αγαπάει”! Και από τις αγάπες… περάσαμε στις καταγγελίες για σκάνδαλα στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ. Σκάνδαλο λοιπόν καταγγέλλει ο Δήμαρχος Αγρινίου για τους όρους σύνδεσης, που δεν παίρνουν οι ενεργειακές κοινότητες των Δήμων και των Περιφερειών. Όμως αυτό συμβαίνει εδώ και δύο χρόνια και βάλε… και δεν εμπόδισε το Δήμαρχο να είναι τόσο εκδηλωτικός προεκλογικά στην… αγάπη του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επί δύο χρόνια δεν είχαμε σκάνδαλο και έχουμε ξαφνικά τώρα…; Άραγε επί δύο χρόνια δεν πήρε κανένας σε όλη την Ελλάδα όρους σύνδεσης με net-metering; Ή μήπως το πρόβλημα έγκειται στο να πάρει όρους σύνδεσης μια συγκεκριμένη ιδιωτική επένδυση; Ως πιο πιθανό φαντάζει το δεύτερο, γιατί ίσως αυτή να είναι και η μόνη λογική εξήγηση για το πως οι αγάπες έγιναν καταγγελίες για σκάνδαλα… και κυρίως στο γιατί επί δύο χρόνια δεν είχαμε σκάνδαλα…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr