Λόγω…. φορτηγών δεν λειτουργεί το συντριβάνι της πλατείας στο Αγρίνιο

Φορτηγά στράβωσαν τις πλακέτες στο συντριβάνι της πλατείας

Ερώτηση για το συντριβάνι της κεντρικής πλατείας του Αγρινίου που εδώ και μήνες δεν λειτουργεί έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοικτό και Πράσινο Αγρίνιο» Δημήτρης Τραπεζιώτης. «Αν δεν λειτουργεί προφανώς πρόκειται για κακοτεχνία» είπε χαρακτηριστικά χαρακτηρίζοντάς το ως το συντριβάνι της προεκλογικής περιόδου.

Απαντώντας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου Δ. Τζιώλης ανέφερε ότι το συντριβάνι, που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο της επέκτασης των πεζοδρόμων και στοίχισε 100.000 ευρώ, θα αποκατασταθεί το επόμενο διάστημα, εξηγώντας ότι δεν υπήρξε κακοτεχνία στο έργο, αλλά η βλάβη οφείλεται στο γεγονός ότι φορτηγά που ξεφορτώνουν στην πλατεία έχουν στραβώσει τις πλακέτες του υποδαπέδιου συντριβανιού. Το πώς βέβαια γίνεται φορτηγά να ξεφορτώνουν πάνω στην πλατεία (εμπορεύματα ή οτιδήποτε άλλο) είναι κάτι που προκαλεί απορίες… Ωστόσο η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο δεν επεκτάθηκε σε αυτό.

Παράλληλα με την αποκατάσταση του συντριβανίου σύμφωνα με το Δ. Τζιώλη θα τοποθετηθούν και σταθερά εμπόδια περιμετρικά του συντριβανιού, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί η ζημιά που προκλήθηκε.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr