Μιάμιση μέρα χωρίς ρεύμα η Τρύφου: Αντιδήμαρχος καταγγέλλει τη στάση της ΔΕΗ

«Είναι ντροπή στον 21ο αιώνα μετά από μια μπόρα και μερικές αστραπές να έχουμε γενικό μπλακ άουτ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νικόλαος Βαρβάτος καταγγέλλοντας τη στάση της ΔΕΗ για το γεγονός ότι επί μιάμιση μέρα η τοπική Κοινότητα της Τρύφου έμεινε χωρίς ρεύμα.

Εκφράζοντας την αγανάκτηση του για την απαράδεκτη κατάσταση κατάσταση που επικρατεί στην ΔΕΗ, ο Ν. Βαρβάτος σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει:

“Συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου από τις 15:00 μέχρι και το βράδυ της 24 Ιουλίου δεν υπήρχε ρεύμα στην τοπική κοινότητα Τρύφου με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες και οι δημότες πετάξουν όλα τα προϊόντα από τα ψυγεία. Και όχι μόνο αυτό αλλά στην συνέχεια και τα υπόλοιπα χωριά της Δ.Ε Μεδεώνος είχανε πολλές ώρες χωρίς ρεύμα και γενικό μπλακ άουτ. Τα προβλήματα αυτά δημιουργούνται επειδή το δίκτυο δεν έχει καθαριστεί ποτέ με αποτέλεσμα τα κλαδιά των δέντρων όταν φυσάει αέρας πέφτουν στα καλώδια και προκαλείτε βραχυκύκλωμα.

Είναι ντροπή στον 21 αιώνα μετά από μια μπόρα και μερικές αστραπές να έχουμε γενικό μπλακ άουτ. Όσες προσπάθειες έκανα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο έπεσαν στο κενό. Δεν είναι δυνατόν συνεργείο της ΔΕΗ με δυο άτομα να ψάχνουν σε έκταση 2 χιλιομέτρων να βρούνε που είναι η ζημιά. Το μόνο που ξέρουν είναι να κόβουν το ρεύμα σε κανένα ταλαίπωρο και σε κάποιους ηλικιωμένους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΕΗ”

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr