Ξέχασε η αντιπολίτευση να ρωτήσει αν… έγιναν έλεγχοι και πόσοι παρανομούν…

Για αρκετή ώρα συζητούσαν τις προάλλες στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου για την ιστορία με τα τραπεζοκαθίσματα στους κοινόχρηστους χώρους, με αφορμή την απόφαση για το ύψος του ειδικού προστίμου για την (ενδεχόμενη) κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων.

Υποτίθεται πως μετά από μια πολύμηνη παράταση που δόθηκε στους επαγγελματίες του κλάδου θα έπρεπε άπαντες να είχαν συμμορφωθεί με τον κανονισμό λειτουργίας των κοινοχρήστων χώρων, είτε σε ό,τι αφορά την εναρμόνιση με τα τετραγωνικά της άδειας που διαθέτει ο καθένας, είτε σε σχέση με το οικονομικό σκέλος για την έκδοση ή την ανανέωση της άδειας.

Η αντιπολίτευση βέβαια είχε καημό το πρόστιμο να μην είναι μεγάλο… Και κάπως έτσι, κάνεις δεν ρώτησε από τους ελέγχους που έγιναν, αν έγιναν, μετά την 30η Ιουνίου -οπότε και υποτίθεται πως τέλειωσε η ανοχή- πόσοι βρέθηκαν να παρανομούν… Ή ποιο είναι το ύψος των οφειλών του κλάδου προς το Δήμο. Προς ανακούφιση της δημοτικής αρχής αυτά τα απλά αλλά βασικά ερωτήματα δεν ετέθηκαν από κανένα. Τι να κάνουμε τώρα; Τα παιδιά δεν έχουν απορίες;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr