Ο (influencer) Κασσελάκης… πνίγεται σε μια κουταλιά νερό

Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε στον σημερινό τραγέλαφο με την πισίνα στις Σπέτσες, και τις κωμικές δικαιολογίες που επιχείρησε να αρθρώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, για να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ… πνίγεται σε μια κουταλιά νερό.

Ο φερόμενος ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συρρικνώνεται και απαξιώνεται διαρκώς μετά το κάζο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, όταν ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ κατρακύλησε στο 14% (και… κάτι), χάνοντας σχεδόν 400.000 ψηφοφόρους από τις βουλευτικές εκλογές του 2023.

Με εμφανή ταυτοτικό προσανατολισμό… infuencer, πέρα και μακριά από την ελληνική κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα, πέρα και μακριά από την πραγματικότητα, ο Στέφανος Κασσελάκης διαλύει τον ΣΥΡΙΖΑ ως εναλλακτική λύση εξουσίας.

Ο στόχος του, αυταπόδεικτος. Ένα προσωποπαγές κόμμα… μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που δύσκολα θα μπαίνει στη Βουλή, αν το κάνει ωστόσο, θα μπορεί να είναι ένας φυσικός κυβερνητικός εταίρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη στιγμή που η αυτοδυναμία φαντάζει αδιανόητη, ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

Ο ομογενής, με τα σπαστά ελληνικά, Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε τη φαιδρότητα, από τα πρώτα κιόλας βήματά του στη χώρα μας. Όσο περνάει ο καιρός, η εικόνα του χειροτερεύει. Και γκρεμίζει στον δικό του κατήφορο ένα άλλοτε κόμμα της Αριστεράς, που είχε προοπτική εξουσίας.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr