Παναιτωλικός: Φτάνει στο τέλος το… μαρτύριο του Μλάντεν

Για δωδέκατη πρεμιέρα του στη μεγάλη κατηγορία, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης αλλά είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά. Σε ένα αύριο όπου συμπεριλαμβάνει και τον Σεμπάστιαν Μλάντεν.

Το μαρτύριο του Μλάντεν θα τελειώσει το προσεχές Σάββατο (24/8) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού μετά από 110 ημέρες υπομονής και αναμονής είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση και δεν κρατιέται.

Οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του από την αποβολή του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Βόλο στο Αγρίνιο στις 6 Αρπιλίου για την 3η αγωνιστική των playouts στην ήττα με 1-0 του φάνηκαν μαρτύριο. Μία τιμωρία που είχε να κάνει τόσο για την κόκκινη κάρτα που αντίρκισε με δεύτερη κίτρινη που ισοδυναμούσε με μία αγωνιστική και άλλες τέσσερις για εξύβριση του διαιτητή Κωνσταντίνου Κατοίκου όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνα.

Ο Μλάντεν όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του ήταν δίπλα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Τόσο στα παιχνίδια που ακολούθησαν για τα playouts και το 4 στα 4 που έφερε την παραμονή στην Stoiximan Superleague όσο και σε αυτό της πρεμιέρας της φετινής κούρσας με την Λαμία στο Αγρίνιο.

Πλέον όμως θα είναι και πάλι ενεργός. Όχι μόνο στις προπονήσεις όπως συνέβη σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας αλλά και στα παιχνίδια. Με την εξέλιξη αυτή θα προσφέρει μία ακόμη πολύτιμη λύση στον Γιάννη Πετράκη για το κέντρο της άμυνας και συνολικά στην ενδεκάδα του.

πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr