Παναιτωλικός: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με Πανσερραϊκό – Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Είναι σε εξέλιξη η διαδικασίας αγοράς εισιτηρίων διαρκείας από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ https://tickets.panetolikos.gr/ Από εκεί μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν απλό εισιτήριο του επόμενου εντός έδρας αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάββατο 31/8, ώρα 22.00).

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων είναι 16 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2), 10 ευρώ για το πέταλο (Θύρες 7 και 8) και 8 ευρώ για τη Θύρα 6. Οι αντίστοιχες τιμές για παιδικά εισιτήρια (παιδιά που γεννήθηκαν από 01.01.2009 και μετά) είναι 10 ευρώ στη μεγάλη κερκίδα και 7 ευρώ στο πέταλο. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να συνοδεύονται από ενήλικα, να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων που δεν έχουν εξοικειωθεί με ψηφιακές συναλλαγές θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Παναιτωλικού, την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Αυγούστου από 8.30 έως 15.30.

Στο ίδιο διάστημα (Τρίτη και Τετάρτη) μπορούν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να παραλάβουν από τα γραφεία το κασκόλ της ομάδας μας που δικαιούνται δωρεάν, με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Συνιστούμε στους φιλάθλους να αγοράσουν έγκαιρα εισιτήριο (διαρκείας ή απλό) για να προχωρήσουν στις απαιτούμενες από τον νόμο ενέργειες:

Υπενθυμίζουμε πως μετά την αγορά του εισιτηρίου, η ΠΑΕ δεν εμπλέκεται, δεν μπορεί να παρέμβει ή να βοηθήσει, σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα προκύψει σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου στο gov.gr wallet και πρέπει να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr