Παναιτωλικός: Τα δεδομένα για Τούμπα και… X-factor Λιάβας

Ο Παναιτωλικός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και τον Γιάννη Πετράκη να αναγνωρίζει τη δυσκολία του.

Η παράδοση δεν είναι με την ομάδα του Αγρινίου όταν πηγαίνει στην έδρα των πρωταθλητών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζεται για μία ακόμη μάχη. Για να παλέψει για το καλύτερο έχοντας στο βάθος του μυαλού όλων τη συνέχεια.

Είναι ξεκάθαρο πως στην ομάδα του Αγρινίου έχουν σημαδέψει το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Το εντός έδρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό το επόμενο Σάββατο 931/8, 22:00) στην έδρα τους όπου η νίκη φαντάζει μονόδρομος μετά και την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Λαμία.

Το πλάνο Πετράκη για Τούμπα

Ο Πετράκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση εκτός από τα φιλικά της προετοιμασίας μετά από 111 ημέρες να μπορεί να υπολογίζει και πάλι για επίσημο παιχνίδι τον Σεμπάστιαν Μλάντεν. Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός και εκ των αρχηγών του Παναιτωλικού εξέτισε τις 5 αγωνιστικές της τιμωρίας από την αποβολή του στα περσινά playouts στις καθυστερήσεις της εντός έδρας ήττα με τον Βόλο.

Κι αν ο Μλάντεν βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή του κάτι ανάλογο δεν ισχύει με τον Χρίστο Σιέλη που αποβλήθηκε στο 13΄ της πρεμιέρας με την Λαμία στο Αγρίνιο.

Αυτό σημαίνει ότι στη τριάδα της άμυνας απόντος σίγουρα του τραυματία Νίκολα Στάγιτς που παρά το θέλω του να αγωνιστεί στην Τούμπα όλα δείχνουνε ότι θα είναι απών θα βρίσκεται και πάλι εκτός του Επαμεινώνδα Παντελάκη ο Γιώργος Λιάβας.

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού θα είναι και πάλι δεξιά στους τρεις. Λογικά αυτό θα συμβεί για τελευταία φορά σε κάποιο φετινό παιχνίδι ή τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα ώστε να προωθηθεί ως 8άρι.

πηγή :monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr