Παναιτωλικός: Οι 5 αγωνιστικές… μαρτύριο του Μλάντεν

Η επιστροφή που «λύνει τα χέρια» του Πετράκη 

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν χρειάστηκε να περάσουν 111 ημέρες για να επιστρέψει και πάλι στη δράση σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Το μαρτύριο του Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού τελείωσε την Κυριακή (25/8) στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι πέντε αγωνιστικές της τιμωρίας του μετά την αποβολή του στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Βόλο στο Αγρίνιο (0-1) στις 6 Απριλίου 2024, για την 3η αγωνιστική των playouts, του φάνηκαν μαρτύριο.Μία τιμωρία που είχε να κάνει τόσο για την κόκκινη που αντίκρισε (δεύτερη κίτρινη), που ισοδυναμούσε με μία αγωνιστική και άλλες τέσσερις για εξύβριση του διαιτητή Κωνσταντίνου Κατοίκου, όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνα.Ο Μλάντεν, ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του από τα επίσημα παιχνίδα του Παναιτωλικού ήταν δίπλα στην ομάδα.

Τόσο σε αυτά που ακολούθησαν για τα playouts και το νικηφόρο 4 στα 4 που έφερε την παραμονή στην Stoiximan Superleague, όσο και σε αυτό της πρεμιέρας του εφετινού «μαραθωνίου» με τη Λαμία στο Αγρίνιο. Πλέον, όμως, ήταν και πάλι ενεργός. Όχι μόνο στις προπονήσεις, όπως συνέβη σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και με φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Με την εξέλιξη αυτή προσφέρει μία ακόμη πολύτιμη λύση στον Γιάννη Πετράκη για το κέντρο της άμυνας και συνολικά στην ενδεκάδα της σεζόν 2024/2025. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μλάντεν θα εμφανιστεί το προσεχές Σάββατο (31/8) και πάλι με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε παιχνίδι στο Αγρίνιο. Σε αυτό με τον Πανσερραϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά από 117 ημέρες και εκείνο το παιχνίδι των περσινών playouts με τον Βόλο.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr