Οδηγίες από το Παναιτωλικό για τα εισιτήρια και τους νέους κανόνες

Η ομάδα μας υποδέχεται τον Πανσερραϊκό το προσεχές Σάββατο στις 10.00 το βράδυ στο γήπεδο Παναιτωλικού και καλεί τους φιλάθλους να την ενισχύσουν στην προσπάθειά της.

Ταυτόχρονα τους καλεί να δώσουν προσοχή στα νέα μέτρα που εφαρμόζονται, τις αλλαγές στον τρόπο εισόδου στα γήπεδα και την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα.

Πέραν της ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων (αναλυτικές πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας ή απλά θα βρείτε ΕΔΩ) που είναι σε εξέλιξη, τη μέρα του αγώνα θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 19.30 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων που δεν είναι εξοικειωμένοι στις ψηφιακές συναλλαγές και αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αγορά του εισιτηρίου.

Τονίζουμε ότι μετά την αγορά του εισιτηρίου από την πλατφόρμα της (https://tickets.panetolikos.gr/) η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν εμπλέκεται και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παρέμβει στην προσθήκη του εισιτηρίου στην εφαρμογή Gov.gr Wallet ή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρουσιαστεί.

Επισημαίνουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να έρθει στο γήπεδο πριν σιγουρευτεί ότι ακολούθησε τη διαδικασία και ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ στην εφαρμογή Gov.gr Wallet στο κινητό του. Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν πολύ νωρίτερα απ’ ότι συνήθως (οι Θύρες ανοίγουν από τις 19.30 μ.μ.), καθώς θα υπάρχει προέλεγχος κατά την προσέγγιση και έλεγχος ταυτοπροσωπίας στα τουρνικέ. Προβλέπονται αυστηρές ποινές και κυρώσεις για όποιον προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς να ακολουθήσει την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία. Απαγορεύεται η είσοδος των φιλάθλων που φέρουν μαζί τους αντικείμενα, τρόφιμα ή ποτά.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε όλοι και κατά την παρουσία μας εντός γηπέδου. Απαγορεύεται ρητά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες. Έστω και μία παράβαση οδηγεί αυτόματα σε τιμωρία του γηπέδου για μία τουλάχιστον αγωνιστική και ποινές φυλάκισης στους παραβάτες φιλάθλους. Αυστηρές είναι οι ποινές για άναμμα πυρσών – καπνογόνων, για υβριστικά συνθήματα και απρεπή συμπεριφορά.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ χρειάζεται όλους τους φιλάθλους στο πλευρό του. Σε όλους τους αγώνες του. Βοηθήστε με τη συμπεριφορά σας, το γήπεδό μας να είναι πάντα ανοικτό για να δίνει δύναμη στην ομάδα μας!

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr