Ούτε 40 μέρες δεν άντεξε ο ΣΥΡΙΖΑ μακριά από τον Πολάκη

Ήταν 25 Ιουλίου όταν ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και 3 Σεπτεμβρίου (στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, αν υπάρχει κάποια σημειολογία) όταν ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε την απόφαση να τον επαναφέρει. Δηλαδή ούτε 40 μέρες δεν άντεξε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Πολάκη.

Βεβαίως ο… Παυλής δεν έφυγε από το κόμμα ποτέ, αλλά ούτε τόλμησαν να το διαγράψουν από μέλος του κόμματος. Κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν ότι ο Χανιώτης βουλευτής “εξέτισε την ποινή του κι επέστρεψε”… Ποτέ όμως δεν είχε ανακοινωθεί ότι η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα είχε ημερομηνία λήξης.

Όπως και να έχει από τη στιγμή που ο Παύλος Πολάκης δεν ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του μέσα στη βουλή για την οποία και διεγράφη, έχουμε κάθε δικαίωμα να ρωτήσουμε στο τέλος γιατί διαγράφηκε και γιατί επανεντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αλλά η απάντηση υποθέτουμε ότι θα είναι πως δεν μας αφορά το θέμα… Όλα αυτά γίνονται όχι μόνο ερήμην των πολιτών, αλλά ερήμην και των κομματικών οργάνων και των μελών του κόμματος. Αλλά στο τέλος έχουν την αυταπάτη πως στο ΣΥΡΙΖΑ θα προσελκύσουν ξανά κόσμο με το μέρος τους…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr