Παναιτωλικός: Ο Μαυρίας «έκοψε» τη χαρά του Λιάβα

Ο Γιώργος Λιάβας περίμενε από την προετοιμασία ίσως το πότε θα παίξει στην αγαπημένη του θέση στην ενδεκάδα του Παναιτωλικού, σαν 8άρι, αλλά ο τραυματισμός του Χάρη Μαυρία στο 33΄, κόντρα στον Πανσερραϊκό, δεν του το επέτρεψε να το απολαύσει μέχρι τέλους.

Στα ευχάριστα της όλης υπόθεσης;

Το γεγονός ότι η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και ότι ο τραυματισμός του Μαυρία δεν αποδείχθηκε κάτι το σοβαρό.Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πετράκης κάνοντας αναγκαστική αλλαγή τον 30χρονο Ζακυνθινό δεξιό μπακ αναγκάστηκε αφού δεν είχε άλλη επιλογή να φέρει τον Λιάβα σε θέση δεξιού μπακ. Ο Μαυρίας αποχώρησε αναγκαστικά στο 33′ της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζοντας μυϊκό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα ένιωσε ένα τράβηγμα μετά από διεκδίκηση, ζήτησε αλλαγή και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί ακριβώς το τι υπέστη. Όλα δείχνουν, σύμφωνα και με την πρώτη εκτίμηση, πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Αυτό σημαίνει ότι στη διάρκεια της διακοπής θα τεθεί στη διάθεση του Πετράκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό. Κι όσο για τον Λιάβα, ήταν η τρίτη διαφορετική θέση που αγωνίστηκε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τον Παναιτωλικό.

Στις δύο προηγούμενες, ως δεξιός στη τριάδα των κεντρικών αμυντικών με αντιπάλους την Λαμία στο Αγρίνιο και τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και απέναντι στον Πανσερραϊκό στα πρώτα 33 λεπτά ως 8άρι και ακολούθως ως δεξιός μπακ. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Μαυρίας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, ο αρχηγός του Παναιτωλικού θα ξεκινήσει και πάλι σαν 8άρι. Στην αγαπημένη του θέση δηλαδή…

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr