Παναιτωλικός: Ο Πετράκης προφυλάσσει τον Παντελάκη

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15/9) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Γιάννη Πετράκη για μία ακόμη φορά να μην έχει λευκό απουσιολόγιο.

Τη στιγμή που μπορεί να μην υπάρχει κάποιος τιμωρημένος και τη στιγμή που και ο Νίκολα Στάγιτς κινείται πλέον και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς αυτός που φαίνεται να είναι εκτός πλάνων είναι ο Επαμεινώνδας Παντελάκης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού και ο μοναδικός βασικός στη συγκεκριμένη τριάδα στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Stoiximan Superleague όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει στην επανέναρξή του.

Αυτή μετά τη διακοπή που υπήρξε για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων στα πλαίσια των ομίλων του Nations League. Κι όσο για τον λόγο έχει να κάνει με μία ενόχληση στον προσαγωγό του.

Για το λόγο αυτό ο Παντελάκης δεν προπονείται σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά. Όπως όμως έχει δείξει ο Πετράκης από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν του αρέσει να ρισκάρει προτιμώντας να τον έχει πανέτοιμο στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα AKTOR.

Από εκεί και πέρα ο Χάρης Μαυρίας που είχε αποχωρήσει τραυματίας απέναντι στον Πανσερραϊκό και είχε υποβληθεί σε μαγνητική έχει μπει από το ξεκίνημα της εβδομάδας σε πλήρες πρόγραμμα. Κάτι που σημαίνει ότι είναι στα πλάνα του Ρεθυμνιώτη τεχνικού.

Κι όσο για αυτόν που αναμένεται για ένα ακόμη παιχνίδι να είναι απών θα είναι Φερμίν Ρουίθ Πάλμα, Μία απουσία που έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις στον δικέφαλό του.

πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr