Photopolis: Ολοκληρώθηκε το film festival με τις βραβεύσεις!

Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Photopolis με την προβολή 7 ταινιών μικρού μήκους και την βράβευση των ταινιών.

“BIg Small War” του Myroslav Latyk από την Ουκρανία, έλαβε το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας το οποίο απένειμε η κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ως εκπρόσωπος του δήμου Αγρινίου και παρέλαβε η παραγωγός της ταινίας Oksana Ivanyuk, που ταξίδεψε από την εμπόλεμη Ουκρανία οδικώς στην Ελλάδα. Το βραβείο καλύτερης ταινίας έλαβε η ταινία “Η Πολυθρόνα στο Πεζοδρόμιο”. Η σκηνοθέτης της ταινίας Μαίρη Κολώνια και ο μοντέρ της ταινίας Δημήτρης Βάτσιος, παρέλαβαν το βραβείο, από τον Διευθυντή του φεστιβάλ Πάνο Καλτσά. Από την Ιαπωνία παραβρέθηκε ο σκηνοθέτης της πολύ καλής ταινίας “ISlam: We walk with you” Kazuya Isobe!

Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη της κριτικής επιτροπής που επέλεξε τα βραβεία και την αποτελούσαν οι: Χριστίνα Μπαλάσκα, Δημήτρης Κούρτης και Χρήστος Μαγκλίνης.

Ευχαριστούμε πολύ την Αλεξάνδρα Καρακώστα για την άριστη παρουσίαση των ταινιών, την Στέλλα Καραγιάννη και Σπυριδούλα Πυρπύλη, που βοήθησαν στις συνεννοήσεις με τους ξένους καλεσμένους μας. Την Δήμητρα Κουτρουμπά για το χτένισμα και μακιγιάζ της παρουσιάστριας. Τους σκηνοθέτες Θανάση Πρωτάτο και Γιώργο Σταγάκη, που παρέστησαν την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ. Τον Νώντα Λαμπρακόπουλο και τον Δημήτρη Γρηγορίου για τις φωτογραφίες και τη βινετοσκόπηση. Τον Κώστα Τσόλκα για την βοήθεια στην υλοποίηση του φεστιβάλ. Ολα τα μέλη του Photopolis και της art8 για την συμπαράστασή τους. Το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Δήμο Αγρινίου που αγκάλιασαν το φεστιβάλ και το έθεσαν υπό την Αιγίδα τους. Τους αντιδημάρχους Αγρινίου κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου, κ. Ανδρέα ΣΚαρτσάρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νο Ζώη, την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ κ. Μαρία Παπαγεωργίου που παρέστησαν. Ολες και όλους που αψήφησαν το κρύο που επικρατούσε και παραβρέθηκαν στις προβολές! Ανανεώνουμε το ραντεβού για το Φθινόπωρο του 2025.

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 ξεκινούν οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φωτογραφικού φεστιβάλ με 23 εκθέσεις φωτογραφίας σε 5 χώρους του Αγρινίου. Μείνετε συντονισμένοι!

DSC4553
DSC4604
O-KAZUYA-IZOBE
H-H-OKSANA-IVANYUK
imageΑκολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr