Επί Αδώνιδος: Θα επαναφέρει… το όνομά του στο Νοσοκομείο Αγρινίου

O Άδωνις δεσμεύτηκε από το βήμα της Βουλής για τη λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα καθώς πλέον είναι εκτεθειμένος, αν δεν το πράξει.

Επί Υπουργίας του, είπε. Αν όμως πάψει να είναι Υπουργός Υγείας αυτός, ισχύει άραγε η δέσμευση; Είναι προσωπική η δέσμευση ή κυβερνητική; Αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντικαταστήσει από την “ηλεκτρική καρέκλα” του Υπουργού Υγείας τον Άδωνι, καθώς αυτός ανήκει στην κατηγορία των στελεχών με χαρακτηριστικά δελφίνου και ως γνωστόν οι «ηλεκτρικές καρέκλες» είναι για τους δελφίνους.

Η πλάκα του… Άδωνι

Πάντως αν ο Άδωνις τηρήσει τη δέσμευσή του για το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Αγρίνιο, θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά γραμμένο το όνομά του στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Επί Υπουργίας Αδώνιδος!

Πριν από περίπου έξι χρόνια στα πλαίσια της κόντρας μεταξύ Σαλμά και Καραγκούνη οι άνθρωποι τους ανεβοκατέβαζαν τις μαρμάρινες πλάκες στο Νοσοκομείο Αγρινίου, προκειμένου να φαίνεται ή να μην φαίνεται το όνομα του Μάριου Σαλμά, που κατάφερε να εγκαινιάσει το Νοσοκομείο έχοντας ψυχανεμιστεί ότι σε λίγες ημέρες ο Σαμαράς θα τον απομάκρυνε από το Υπουργείο Υγείας. Έτσι για ένα διάστημα είχε προκύψει η πλάκα για τη λειτουργία και όχι τα εγκαίνια του Νοσοκομείου και έτσι ενεπλάκη και το όνομα του Αδώνιδος, αντικαταστάτη του Σαλμά στο Υπουργείο Υγείας. Μέχρι που αποκαταστάθηκε η… τάξη και η πλάκα που στο τέλος έμεινε ήταν αυτή με τα εγκαίνια του Νοσοκομείου και το όνομα του Σαλμά…

Πλέον ο Άδωνις έχει την ευκαιρία να δει το όνομά του «εντοιχισμένο» στο Νοσοκομείο Αγρινίου μόνιμα και όχι προσωρινά και σε μεγάλο βαθμό να το δικαιούται κιόλας.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr