Eπιμένει ο Σαλμάς: «Είναι καιρός να δούμε τους πολλούς», επαναλαμβάνει σε Μητσοτάκη

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μάριος Σαλμάς, συνυπογράφει με άλλους 10 βουλευτές της ΝΔ, την ερώτηση – «αντάρτικο» σε βάρος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου 11 «γαλάζιοι» βουλευτές θέτουν επτά ερωτήματα για τα κόκκινα δάνεια και τις τράπεζες. Στο κείμενο της ερώτησης τους οι βουλευτές κάνουν λόγο για «απροστάτευτη περιουσία των δανειοληπτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» έναντι των “σκληρών funds” στα οποία καταλογίζουν κερδοσκοπία, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν και τα κενά του θεσμικού πλαισίου.

«Όπως επισήμανα στον Πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της τελευταίας κοινοβουλευτικής ομάδας είναι καιρός να δούμε τους πολλούς. Και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των πολλών είναι τα κόκκινα δάνεια» αναφέρει ο Μάριος Σαλμάς σε σχετική του δήλωση για την συγκεκριμένη ερώτηση.

Ο Μάριος Σαλμάς μετά την έντονη στιχομυθία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε εκείνη τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, δείχνει να επιμένει στην κριτική του και να έχει τη διάθεση να δώσει συνέχεια… Βέβαια και αυτός και οι υπόλοιποι βουλευτές υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει διάθεση αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, αλλά μια προσπάθεια πίεσης για να βελτιωθεί η κυβέρνηση με βάση τα κοινωνικά προβλήματα και τις αστοχίες που καταγράφονται και οι οποίες έχουν φέρει τη δημοσκοπική κάμψη της ΝΔ.

Είναι όμως σαφές ότι υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση από μερίδα της κοινοβουλευτικής ομάδας που προβληματίζεται εδώ και καιρό. Με την κίνηση αυτή φαίνεται ότι η αυτή η εσωκομματική αντιπολίτευση «σχηματοποιείται» κατά κάποιον τρόπο. Γιατί, ίσως δύσκολα, κάποιος μόνος του θα τολμούσε να κάνει μια τέτοια ερώτηση. 11 όμως βουλευτές δεν αγνοούνται εύκολα…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr