Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό λόγω ασφαλτικών στο κόμβο του Αγγελοκάστρου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 19:00, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κάθετη οδό του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αγγελοκάστρου (Επαρχιακή Οδός Αγγελοκάστρου – Κεφαλόβρυσου).

Ειδικότερα και προκειμένου να μη διαταραχτεί η λειτουργία του Α/Κ, η κυκλοφορία στην κάθετη οδό μεταξύ των δύο πλατειών (roundabout), θα διεξάγεται εναλλάξ με τη μία λωρίδα κυκλοφορίας να βρίσκεται σε αποκλεισμό, έχοντας την κατάλληλη σήμανση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών η άνω περιοχή επέμβασης θα είναι χωρισμένη σε τέσσερα μικρά τμήματα και κατά συνέπεια οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αντίστοιχα σε τέσσερις φάσεις. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr