Παράπονα στη Χούνη για τα «μπαλώματα» στο δρόμο και τη… διαφήμισή τους

Τα παράπονα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων για τη συντήρηση του υφιστάμενου δρόμου Αγρίνιου – Καρπενησίου είναι πολλά και διαχρονικά. Ο εθνικός κατά άλλα δρόμος εκτός από προδιαγραφές άλλων εποχών τυγχάνει διαχρονικά πλημμελούς και ελλιπέστατης συντήρησης. Αυτή τη φορά οι κάτοικοι στη Χούνη διαμαρτύρονται για τα τελευταία “μπαλώματα” που έγιναν στο δρόμο από την Περιφέρεια και τα οποία μάλιστα όπως καταγγέλλεται διαφημίστηκαν από εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στην καταγγελία τους στο ΑγρίνιοCulture.gr:

IMG-8380Η Περιφέρεια επιδιόρθωσε λακούβες στη Δ.Κ. Χούνης και σε λίγα σημεία στον υπόλοιπο δρόμο, ο οποίος αποτελεί και κομμάτι της Εθνικής Οδού Αγρινίου- Καρπενησίου.
Εκπρόσωπος του Δήμου πρόβαλλε κιόλας τα μπαλώματα αυτά ωσάν έργο πνοής. Απέναντι, στην Ευρυτανία διορθώνουν τις τρύπες ρίχνοντας πέντε, δέκα ή και παραπάνω μέτρα ασφάλτου εξασφαλίζοντας μια στοιχειώδη ομοιομορφία που δεν θα φύγει με την πρώτη ψιχάλα.

Γιατί εμείς δεχόμαστε να μας προσβάλλουν τόσο φανερά; Ένα χρόνο τώρα μετά τις εκλογές είδαμε κάποιον απ’ αυτούς που πέρυσι έταζαν λαγούς με πετραχήλια, ειδικά για τη Χούνη, να παίρνουν κάποια πρωτοβουλία για σοβαρά έργα και την επίλυση των αυτονόητων;

Ποιός εργολάβος είναι αυτός που του δίνουν χρήματα για να κάνει τέτοια έργα; Παιδιά με κουβαδάκια και λάσπη να παίζανε θα υπήρχε καλύτερο αποτέλεσμα… Δεν πληρώνεται; Ποιός υπογράφει ότι έγινε σωστό έργο; Με ποιο δικαίωμα πετάνε τα χρήματα μας; Τα χρήματα των συμπολιτών μας και Ελλήνων φορολογουμένων;

IMG-8378

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr