Σαλμάς: Δεν συνδιαλέγομαι με ανώνυμους κύκλους, θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον βουλευτή Μάριο Σαλμά, δεν ήταν μία απόφαση που έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία”, καθώς τους τελευταίους μήνες μια σειρά τοποθετήσεων του βουλευτή είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις.

Ο Μάριος Σαλμάς σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχε ισχυριστεί ότι είχαν γίνει «φωτογραφικοί» διαγωνισμοί στα υπουργεία Υγείας και Πολιτισμού όπως σε αρχαιολογικούς χώρους και σε κυλικεία.Την ερώτηση του βουλευτή παρουσίασε ο ΑΝΤ1 με τον Μάριο Σαλμά να θέτει 6 ερωτήματα στην υπουργό Πολιτισμού. Από την πλευρά της Κυβέρνησης απαντούν ότι ο υπουργός είχε απαντήσει στη Βουλή. Αυτή ακριβώς ήταν όπως φαίνεται και η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”.

Πού εστιάζονται όμως τα πυρά Σαλμά:
Ζήτησε σύγκληση ΚΟ για πτώση ποσοστών στις Ευρωεκλογές
Μίλησε για κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων
Κατήγγειλε απευθείας αναθέσεις σε διαγωνισμούς κυλικείων
Αντιρρήσεις για Νόμο ομόφυλων ζευγαριών & δικαστικό χάρτη
Φέρεται ως επικεφαλής των «11» για την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια

Μάλιστα ο κ. Σαλμάς, εμφανώς θυμωμένος δήλωσε στο ΑΝΤ1: «Δεν συνδιαλέγομαι με ανώνυμους κύκλους. Θα απαντήσω αύριο στον Ελληνικό Λαό και μόνο». Η πρόσφατη ερώτηση των «11» αναμόχλευσε τα πάθη και εντός του κυβερνώντος κόμματος. Ο Μάριος Σαλμάς ήταν εκ των 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, αλλά δεν σκόπευε να συνεχίσει επί του θέματος.

Ο Μάριος Σαλμάς σε συνομιλητές του λέει ότι θα παραστεί και θα απαντήσει στα όσα του αποδίδονται, αν και αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Τραγάκης στα δύο τηλεφωνήματα που του έκανε δεν του εξήγησε ποιο ήταν το αντικείμενο της παραπομπής. Η διαγραφή Σαλμά πάντως στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το Μέγαρο Μαξίμου έχει συγκεκριμένες “κόκκινες γραμμές” τις οποίες όποιος παραβιάζει θα έρχεται αντιμέτωπος και με τις ανάλογες συνέπειες.

πηγή : ant1news.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr