Για εκβιασμό με τη διαγραφή σε δύο δόσεις μιλά η πλευρά Σαλμά!

Μάριος Σαλμάς: «Τον είχε ήδη διαγράψει ο Μητσοτάκης» – Τι λέει το περιβάλλον του για τη διαγραφή από τη ΝΔ

Με συνοπτικές διαδικασίες ανακοινώθηκε στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριο Σαλμά η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνάντηση του με την επιτροπή δεοντολογίας διήρκησε λιγότερο από δύο λεπτά. Ο βουλευτής ρώτησε για ποιο λόγο βρέθηκε ενώπιον τους, αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν έλαβε καμία απάντηση, παρά μόνο ένα φάκελο με μία επιστολή, που του γνωστοποιούσε τη διαγραφή του για «αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τους ρώτησε «σε τι συνίσταται η συμπεριφορά που του προσάπτουν», αλλά δεν έλαβε απάντηση κι έτσι χαιρέτησε και έφυγε. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η διαγραφή του και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, κλείνοντας τον δρόμο για μία επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Το περιβάλλον του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας σε δήλωση του στο OPEN, επισημαίνει ότι η διαγραφή του είχε προαποφασιστεί και εκκρεμούσε μόνο η τυπική διαδικασία. «Ο κύριος Σαλμάς είχε αφήσει στον κύριο Μητσοτάκη το τυπικό μέρος των διαδικασιών. Στην πράξη τον είχε διαγράψει αυτός πρώτα. Το γεγονός ότι η διαγραφή έγινε σε δύο δόσεις έγινε για να τον εκβιάσουν για να μην μιλήσει», τόνισαν.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας επιμένει ότι διαγράφηκε, λόγω της πολιτικής στάσης, που τηρεί όλο αυτό το διάστημα, εστιάζοντας στην κριτική που άσκησε στην στον Πρωθυπουργό κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούνιο, όποτε τον κατηγόρησε ανοιχτά ότι τάσσεται με τους λίγους και όχι με τους πολλούς.

Κυβερνητικές πηγές, πάντως θέλησαν να αποσυνδέσουν τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά με το μέλλον των άλλων 10 βουλευτών, που υπέγραψαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, στους κόλπους της γαλάζιας παράταξης.

πηγή : ethnos.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr