Παναιτωλικός: Με αυτόν έπαθαν πλάκα

Η γκρίνια του καλοκαιριού ήταν μεγάλη. Ο Παναιτωλικός δεν είχε καλή εικόνα στα φιλικά, ενώ και τα δύο πρώτα ματς στη Super League 1 δεν βοήθησαν.Ωστόσο, το γύρισαν το χαρτί στο Αγρίνιο. Πρώτα η τριάρα επί του Πανσερραϊκού, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό και η σχετικά καλή εικόνα στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Πετράκης έχει δώσει πνοή στο ελληνικό στοιχείο. Ένα μεγάλο ταλέντο δείχνει αναγεννημένο. Σταθερά καλός είναι ο Γιάννης Μπουζούκης. Με την ποιότητά του κάνει τη διαφορά. Παίρνει σερί παιχνίδια, ο προπονητής τον πιστεύει και όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Μόνο που εκτός αυτού υπάρχει ένας ακόμη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Χρήστος Μπελεβώνης ο νέος πρωταγωνιστής! Μπορεί να κουβαλάει το βάρος της κληρονομιάς του μπαμπά, αλλά φέτος είναι η εσωτερική μεταγραφή.

Ο Παναιτωλικός πήρε παίκτες στη θέση του, αλλά ο Πετράκης αποφάσισε να τον έχει μόνιμα στην ενδεκάδα. Και εάν στα πρώτα ματς δεν ήταν και πολλές οι επιλογές του, πλέον είναι θέμα απόφασης. Κάποιοι στις αρχές έκαναν και δεύτερες σκέψεις. Θεωρούσαν πως είχε μία επιπλέον στήριξη για οικογενειακούς λόγους. Ωστόσο, ο 22χρονος με την απόδοσή του κερδίζει διαρκώς πόντους. Σε βαθμό που έγινε αντικείμενο συζήτησης η μη αξιοποίηση του στην Εθνική Ελπίδων.

πηγή : sportime.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr