Kύπελλο : Αποκλεισμός για Παναιτωλικό στην Κρήτη μετά από ανατροπή

Ο ΟΦΗ πήρε ρεβάνς από τον Παναιτωλικό για τον περσινό αποκλεισμό στα προημιτελικά και απέκλεισε την ομάδα του Γιάννη Πετράκη με 2-1 για να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ο Νους, που πέρασε στο παιχνίδι στο ημίχρονο και σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του σε διάστημα 12 λεπτών.

Ματς χωρίς πολλές φάσεις στο ξεκίνημα, με τον Παναιτωλικό να κάνει γκολ την πρώτη καλή στιγμή του στα καρέ του Χριστογεώργου.

Ο Ριέρα έχασε τη μπάλα, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να βγαίνει στην αντεπίθεση και τον Μπαϊντέβατς να περνά και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του στέλντοντας την μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα στο 18′.

Ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 33′, με τον Μπρεσάν να κάνει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, μετά από κόρνερ του Αποστολάκη στο 33′, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού, άλλαξε εντελώς στο δεύτερο ημίχρονο, με την τριπλή αλλαγή που πραγματοποίησε ο Τραϊαννός Δέλλας στο ημίχρονο.

Στο 57ο λεπτό ο Μπάκιτς εξαπέλυσε μακρινό σουτ, που κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτύων του Στεργιάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο Νους, που είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας για τους Κρητικούς από κοντινή απόσταση, μετά από λάθος αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Μπάκιτς και Νους συνεργάστηκαν και για το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, με τον Αργεντινό να σκοράρει ξανά, με κεφαλιά αυτή τη φορά, για την ανατροπή και το 2-1 στο 71′.

Οι Αγρινιώτες κυνήγησαν ως το τέλος το γκολ της ισοφάρισης, με το Σιέλη να χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 2-2 στις καθυστερήσεις, με τον Χριστογεώργο να βάζει «στοπ».

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1
ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χριστόπουλος, Αποστολάκης (46΄Νους), Καραχάλιος (46΄Μπαϊνοβιτς), Μπάκιτς (76΄Χατζηθεοδωρίδης), Κουτεντάκης, Ριέρα (46΄Σενγκέλια), Αμπάντα, Σαλσέδο (85΄Γιουνγκ).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Στάγιτς, Κοντούρης (57΄Λιάβας), Σιέλης (75΄Μπουζούκης), Νικολάου, Μαυρίας, Λουίς Μιγκέλ, Λαχούντ (65΄Πέρεζ), Ρόα (75΄Ντίαζ), Μαϊντέβατς (75΄Λομόνακο).

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr