Παναιτωλικός: Η θέληση του Μλάντεν να παίξει με την ΑΕΚ

Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν ήταν ο μεγάλος απών για τον Παναιτωλικό στην «απόδραση» από το «Γεντί Κουλέ» με ανατροπή και το 2-1 επί του ΟΦΗ το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/9).

Ο έμπειρος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός είχε κληρονομήσει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλό του από το παιχνίδι του Κυπέλλου με τους Κρητικούς τέσσερις μέρες νωρίτερα.Για το λόγο αυτό και ο εκ των αρχηγών της ομάδας του Αγρινίου μπόρεσε να κάνει μόλις μία προπόνηση στις μέρες που ακολούθησαν, με συνέπεια ο Γιάννης Πετράκης να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός του Παναιτωλικού άφησε τον Μλάντεν στον πάγκο, αν και πρόκειται για μία από τις βασικές του επιλογές στη τριάδα της άμυνάς του. Ο καλός του φίλος, όμως, Νίκολα Στάγιτς, φρόντισε να καλύψει το κενό του και να τον δικαιώσει για την επιλογή του.Και με το παραπάνω, μάλιστα, με το γκολ που σημείωσε ο Σέρβος με κεφαλιά στο 65΄ ισοφαρίζοντας σε 1-1 πριν έρθει η ανατροπή στο 82΄ με το αυτογκόλ του Χριστόπουλου από την σέντρα του Μπελεβώνη.

Περιμένει το ΟΚ του γιατρού

Ο Μλάντεν υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση και πλέον αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερωθεί από το ιατρικό τιμ της ομάδας για την κατάστασή του. Όπερ και θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία του στο σαββατιάτικο (5/10) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί να χάσει και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Πόσω δε μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο σπουδαίο ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Το ευχάριστο πάντως για τον Μλάντεν είναι πως από χθες (30/9) αισθανόταν πολύ καλύτερα. Σήμερα (1/10) ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ενωση και θα φανεί ακόμη καλύτερα για το κατά πόσο θα είναι ετοιμοπόλεμος.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr