Τοπικό ΠΑΣΟΚ: Με Δούκα μεγαλύτερες αλλαγές, με Ανδρουλάκη παραιτήσεις…

Τι θα βγάλει η κάλπη της νέας Κυριακής στο ΠΑΣΟΚ δεν το ξέρουμε. Λένε πολλοί ότι 7 στους 10 έδειξαν ότι θέλουν αλλαγή στο κόμμα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ανδρουλάκης Χάρης χάνει στο δεύτερο γύρο. Από την άλλη λένε κάποιοι ότι ο Χάρης Δούκας κάνει γκελ στο κόσμο, αλλά με 8 στους 10 να μην τον προτιμούν την πρώτη Κυριακή, αυτό το γκελ σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν είναι τόσο μεγάλο. Το βέβαιο είναι ότι ο Χάρης Δούκας ήταν και είναι ο πιο αριστερίζων από τους υποψηφίους προέδρους του ΠΑΣΟΚ.

Αν λοιπόν εκλεγεί -λέμε αν- θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές στο κόμμα και σε τοπικό επίπεδο. Και αυτό γιατί είναι πολλοί οι Συριζαίοι στην Αιτωλοακαρνανία, που είναι στην αναμονή για την επιστροφή στην πολιτική τους μήτρα. Και ο Χάρης Δούκας δεν θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία να ανοίξει την αγκαλιά του κόμματος όχι μόνο για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων –θα ήταν παράλογο να μην κάνει κάτι τέτοιο- αλλά και να υποδεχθεί πίσω στο ΠΑΣΟΚ και στελέχη που τα δύσκολα χρόνια των μνημονίων αυτομόλησαν… Σε μια τέτοια περίπτωση το σκηνικό του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο ενδέχεται να αλλάξει αρκετά.

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να καταρρέει, όσοι δεν διαφωνούν με τον επαναπατρισμό ή τις μεταγραφές στελεχών δεν θα μπορούν να πάνε κάπου άλλου… Αν όμως εκλεγεί ο Ανδρουλάκης ίσως να έχουμε και παραιτήσεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, αν δεν ανοίξει η αγκαλιά για όσουν πρόδωσαν το κόμμα και πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr