Αυτός που αισθάνεται δυνατός, θα πρέπει να τον «αισθάνεται» και η κοινωνία

Ένα χρόνο μετά τη βραδιά των δημοτικών εκλογών, αισθάνομαι πιο δυνατός. Και πιο αποφασισμένος να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλα όσα χαρακτηρίζουν αυτή την παράταξη. Για την αλήθεια, για την αξιοπρέπεια, για το σεβασμό στον πολίτη, για το Αγρίνιο που δικαιούμαστε.

Tάδε έφη ο Κώστας Πιστιόλας σε ανάρτησή του στα social media. Για να καταλήξει: “Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την έντιμη σχέση μας. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το μέλλον του τόπου μας.” Δεν είναι δύσκολο να το πιάσουμε το υπονοούμενο όταν ο δήμαρχος πρόσφατα έχει δηλώσει πως θέλει αυτή να είναι η τελευταία του θητεία στο Δήμο Αγρινίου.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο που ο Κ. Πιστιόλας θυμάται την επέτειο μιας εκλογικής ήττας… Το πρόβλημα είναι ότι αισθάνεται πιο δυνατός, την ώρα που οι πολίτες δεν αισθάνονται ιδιαίτερα την παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα και μάλιστα από τη θεσμική θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο. Και πως να τον αισθανθούν οι πολίτες τον Κ. Πιστιόλα όταν από τα τέλη Μαΐου κάνει την επανεμφάνισή του στο δημοτικό συμβούλιο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Το όλο πρόβλημα δεν αφορά το Κ. Πιστιόλα προσωπικά, αλλά και συνολικά την παρουσία της παράταξης.

Πρόσφατα μάλιστα εν απουσία του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο ζήσαμε τη στιγμή που ακόμη και ο αντιδήμαρχος Ζαρκαβέλης έφτασε στο σημείο να εμπαίζει το σύνολο της αντιπολίτευσης με το θέμα του αντιτίμου στο πάρκιγκ του ΔΑΚ Αγρινίου καλώντας τους να πάρουν την ευθύνη εάν χωρίς ότι φύλαξη συμβεί οτιδήποτε στο πάργκιγκ και σύσσωμη η αντιπολίτευση τον άκουγε λες και βρίσκονταν σε κώμα…

Και αν τα συναισθήματα είναι βεβαίως ελεύθερα και ο καθένας μπορεί να αισθάνεται όπως νομίζει, η πραγματικότητα όμως είναι ότι η δημοτική αρχή Αγρινίου είτε το αισθάνεται είτε όχι, είναι αρκετά δυνατή (τουλάχιστον απέναντι σε μια τέτοια αντιπολίτευση).

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr