Τελικά κάνουν πλασματικές εκπτώσεις οι εμποράκοι;

Σήμερα ξεκινούν στο Αγρίνιο οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Υποδοχής Νέων Φοιτητών «Welcome to UP 2024», μια πρωτοβουλία του Πανεπιστήμιου Πατρών, η οποία υποστηρίζεται από το Δήμο Αγρινίου και μερικούς ακόμη φορείς της περιοχής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου όμως έσπευσε με ανακοίνωσή του να χαρακτηρίσει τις εκδηλώσεις αυτές «ένα 3ήμερο παρτάκι με εφετζίδικες εκδηλώσεις, κερασματάκια, πλασματικές εκπτώσεις, κλπ.» «Για εμάς» προσθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «καλωσόρισμα είναι να είσαι δίπλα τους αρωγός και μπροστάρης στους αγώνες που θα τους εξασφαλίζουν δωρεάν εκπαίδευση και έπειτα ευκαιρίες εργασίας με μισθό ώστε να έχουν μια ζωή και ένα μέλλον με αξιοπρέπεια».

Τώρα γιατί είναι τόσο μεγάλο «αμάρτημα» δύο συναυλίες που θίγουν για τους φοιτητές, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε… Το καταλαβαίνει μόνο ο Εμπορικός Σύλλογος αυτό. Γιατί, επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε τι μας εμποδίζουν δύο συναυλίες να βγούμε όλο τον υπόλοιπο καιρό και να διεκδικήσουμε τη δωρεάν εκπαίδευση.

Εντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος ανάμεσα στα άλλα βλέπει και πλασματικές εκπτώσεις για τους φοιτητές. Να υποθέσουμε αναφέρεται στη συμμετοχή του ΣΕΕΔΑ στις εκδηλώσεις για τους φοιτητές; Τα μέλη του ΣΕΕΔΑ όμως είναι κατά βάση πρώην μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου και είχαμε την εντύπωση ότι τις πλασματικές εκπτώσεις τις κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες των πολυεθνικών και όχι οι εμποράκοι του Αγρινίου. Ίσως τελικά να μην είναι έτσι…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr