Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου στη Ναύπακτο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου πραγματοποίησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο  Βασίλης Γκίζας.

Συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, όπως και ορισμένα αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τα οποία διαπιστώθηκε σύμπτωση απόψεων των δύο πλευρών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της πυρασφάλειας του Κάστρου της Ναυπάκτου. Ο Αντιπεριφερειάρχης,  διαβεβαίωσε για την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας και την άριστη συνεργασία μεταξύ τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η κουβέντα μας με τον Δήμαρχο ήταν παραγωγική και ουσιαστική. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεργαστούμε. Κοινός μας στόχος άλλωστε, είναι το όφελος της καθημερινότητας των πολιτών».

Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο κι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  για το κοινωνικό έργο του Ποιμενάρχη, όπως και επιμέρους θέματα που άπτονται των δυνατοτήτων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το έργο της τοπικής Εκκλησίας εξήρε ο κ. Βασιλόπουλος, ζητώντας από τον Μητροπολίτη να συνεχίσει να είναι αρωγός στο σπουδαίο  έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα και εξέφρασε την βούληση του για ένα «άριστο και συνεργατικό κλίμα μεταξύ τους, επ’ ωφελεία των πολιτών και του τόπου.»

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr