Παναιτωλικός: Ο Πετράκης ισοφάρισε τον Αναστασίου… και τρέχει να «πιάσει» τον Χάβο

Ο Παναιτωλικός τρέχει αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών στη διάρκεια της φετινής Stoiximan Superleague που τον έχει φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει να το διευρύνει αύριο (19/10, 20:00) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Κάτι που αν συμβεί θα επιτρέψει στον Γιάννη Πετράκη να γράψει ιστορία.

Τη στιγμή αυτή ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει πετύχει να ισοφαρίσει ότι είχε κάνει ο Γιάννης Αναστασίου στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Αγρινίου στην πρώτη από τις δύο χρονιές του.

Στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με ένα αήττητο σερί που έτρεξε στην ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στο διάστημα 12 Φεβρουαρίου με 6 Μαρτίου του 2022.

Το κοινό στοιχείο στις συγκεκριμένες πορείες των Αναστασίου και Πετράκη είναι ότι αμφότεροι είχαν το ίδιο ρεκόρ. Δηλαδή 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με τη διαφορά τους να ήταν στα γκολ τότε 4-1 και τώρα 7-2 και από πλευράς ποδοσφαιριστών οι Γιώργος Λιάβας και Χρήστος Μπελεβώνης.

Στη Ριζούπολη ξεκίνησε το ρεκόρ του Αναστασίου

Κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο ο Παναιτωλικός με προπονητή τον Αναστασίου ξεκίνησε το αήττητό του στο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης με το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 23 αγωνιστική.

Ακολούθως ήρθε η εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Λαμία για την 17η αγωνιστική και με το ίδιο σκορ επί του Παναθηναϊκού για την 24η. Η συνέχεια περιλάμβανε το 0-0 με τον Βόλο για την 25η και την εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού με 2-1 στη Νεάπολη για την 26η.

Στη Λαμία του Πετράκη

Στο φετινό πρωτάθλημα δε το αήττητο σερί του Παναιτωλικού με προπονητή του τον Πετράκη ξεκίνησε την 3η αγωνιστική μετά από τις δύο πρώτες ήττες του με την Λαμία εντός στην πρεμιέρα με 1-0 και από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα με 2-0 χάρη στο 3-0 επί του Πανσερραϊκού στο Αγρίνιο.

Η συνέχεια περιλάμβανε το εκτός έδρας 0-0 με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που ήταν και ο πρώτος βαθμός που πήραν τα «καναρίνια» στην ιστορία τους στο Φάληρο, και το εντός έδρας 1-1 με τον Αστέρα AKTOR.

Ο αποκλεισμός για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» δεν φάνηκε να τους επηρεάζει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέσσερις ημέρες μετά στην ίδια έδρα ο Παναιτωλικός με ανατροπή επικράτησε με 2-1 συνεχίζοντας το αήττητο σερί του για να το φθάσει στο σημερινό των πέντε παιχνιδιών μετά και τη νίκη του επί της ΑΕΚ με 1-0 στο Αγρίνιο σκορπώντας χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων του χάρη στο γκολ του Μιγκέλ Λουίς.

Και τώρα… Χάβος

Πλέον στην περίπτωση που ο Παναιτωλικός περάσει αλώβητος αύριο από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο τότε ο Πετράκης θα πετύχει ότι και την περίοδο 2019-2020 ο Μάκης Χάβος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την εμφάνιση του κορονοϊού στη ζωή μας.

Να διατηρήσει την ομάδα του Αγρινίου για έκτο παιχνίδι αήττητο στην κανονική διάρκειά του με ένα σερί που είχε ολοκληρωθεί στα εφτά παιχνίδια με την πρεμιέρα και της επόμενης χρονιάς και το εντός έδρας 1-1 με τον ΟΦΗ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020.

Εκείνο το αήττητο σερί των 7 παιχνιδιών για τον Παναιτωλικό είχε ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου και περιλάμβανε 3 νίκες και 4 ισοπαλίες με γκολ 11-5.

Ήταν για το διάστημα 15 Ιουνίου με 18 Ιουλίου του 2020 και έλαβε τέλος στις 12 του Σεπτέμβρη στο «Γεντί Κουλέ» αφού ολοκληρώθηκε στη 2η αγωνιστική με την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 2-0.

Για την ιστορία περιλάμβανε τα εξής παιχνίδια. Νίκη επί της Λάρισας με 3-0 στο Αγρίνιο, ισοπαλία με 1-1 στην Ξάνθη κόντρα στη SKODA και με τον Αστέρα Τρίπολης εντός.

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τη φορά αυτή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο με 2-2 και νίκη στη Νέα Σμύρνη με 2-0 επί του Πανιωνίου και επικράτηση με 1-0 επί του Βόλου στο τέλος του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο πριν ολοκληρωθεί στην πρεμιέρα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 με το 1-1 στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr