«Αέρας» ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, 0-2 τον Ατρόμητο

Το «τρένο» από το Αγρίνιο συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του

Ο Παναιτωλικός ήταν άκρως αποτελεσματικός στο Περιστέρι και επικράτησε με άνεση με 2-0 του Ατρομήτου για να φτάσει τις 3 συνεχόμενες νίκες και να ανέβει έστω και στην ισοβαθμία στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League. Αντίθετα τα συναισθήματα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να γνωρίζουν τρίτη σερί ήττα και να μένουν στους 8 βαθμούς.

Το αυτογκόλ του Σταυρόπουλου έβαλε μπροστά τους Αγρινιώτες, με τον Μπουζούκη να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο για να διαμορφώσει από το πρώτο ημίχρονο το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έφτασε μία «ανάσα» από το 1-0 πριν ολοκληρωθεί ένα λεπτό στο ματς. Ο Ουάρντα έκανε ωραία ατομική ενέργεια και βρήκε με καάθετη πάσα τον Μπάκου στην πλάτη της άμυνας, που νικήθηκε από τον Τσάβες στο τετ α τετ.Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο ξεκίνημα και έχασαν ακόμη μία καλή ευκαιρία με τον Γκονζάλεζ να ανοίξουν το σκορ, καθώς η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ισπανού μέσου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσάβες στο 5′.Μετά το 10ο λεπτό ο Παναιτωλικός άρχισε να έχει την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Χουτεσιώτη.

Στο 14′ ο Μαυρίας ανέβηκε από τη δεξιά πλευρά και επιχείρησε ωραίο γύρισμα στη μικρή περιοχή του Χουτεσιώτη. Ο Σταυρόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας και άθελά του την έσπρωξε στα δίχτυα του Ατρομήτου για το 1-0 του Παναιτωλικού κόντρα στη ροή του αγώνα.Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή της μπάλας και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 33′, με τον Κίνι να σεντράρει και τον Ουάρντα να σηκώνεται ψηλότερα από όλους για να πάρει την κεφαλιά, δεχόμενος το «όχι» του Τσάβες.

Κάθε κόντρα και νέα ευκαιρία για γκολ

Ο Παναιτωλικός ήταν άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο.Ο Ντίαζ ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή στο 35′ και βρήκε το χώρο να σουτάρει, με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει εντυπωσιακά και να κρατά την ομάδα του στο ματς.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ξανά στην κόντρα και η μπάλα έφτασε στον Μπουζούκη που δεν δίστασε να κάνει το βολέ με το δεξί με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 2-0 του Παναιτωλικού στο 37′. Εντυπωσιακό γκολ από τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Πετράκη.Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς με τον Αθανασίου να κάνει σέντρα σουτ από τα αριστερά στο 40′ και τον Τσάβες να διώχνει με υπερέκταση.

Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, με τις αλλαγές να επηρεάζουν τις δύο ομάδες και τον Παναιτωλικό να καταφέρνει με σχετική άνεση να διατηρεί το μηδέν στα μετόπισθεν.Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Γιουμπιτάνα στο 59′ και το 79′ με το πρώτο σουτ του επιθετικού από το Σουρινάμ να περνά ψηλά άουτ και το δεύτερο στην αγκαλιά του Τσάβες.

Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά και στο 3-0 με τον Λιάβα, που επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89′, με τον Χουτεσιώτη να απομακρύνει πριν η μπάλα καταλήξει στο δοκάρι.Στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος προσπάθησε να μειώσει με φάση διαρκείας, με τον Καλοσκάμη να θέλει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Τσάβες εκτός εστίας και την άμυνα του Παναιτωλικού να απομακρύνει.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2
Ατρόμητος (Γκαρσία) : Χουτεσιώτης, Κίνι, Αθανασίου (46′ Γιουμπιτάνα), Μανσούρ, Σταυρόπουλος (66′ Μίχορλ), Ουετραόγκο, Τσιγκάρας (46′ Μουντές), Γκονζάλες (73′ Καλοσκάμης), Μπακού (66′ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ

Παναιτωλικός (Πετράκης) : Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84′ Μπακάκης), Σιέλης, Μπουζούκης (75′ Λουίς), Ντίας (65′ Ρόα), Πέρες (84′ Κουρί), Τορεχόν, Λομόνακο (76′ Μάγντεβατς)

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr